Українські бігуни піднялися на подіум напівмарафону в Кракові

Українські бігуни піднялися на подіум напівмарафону в Кракові

Дмитро Лашин Підтвердіть свій стаус №1 на «половинці»

На вихідних у Кракові, Польща, на престижному PZU Cracovia Half Marathon українські бігуни фінішували в трійці призерів на основній дистанції забігу - 21.097 км.

Дмитро Лашин, кращий український полумарафонец сезону, посів третє місце з результатом 1: 03.23 - найкращим для себе в сезоні. Лашин, нагадаємо, виграв напівмарафон в Білій Церкві два тижні тому, в Кракові поступився тільки кенійця Гіларі Майо (1: 02.59) і місцевим спортсмену Шимону Кульке (1: 03.03).

У топ-десятці слідом за Дмитром фінішували ще п'ять представників Екваторіальної Африки, а також рекордсмен України в марафоні Дмитро Барановський - він був сьомим (1: 05.49).

У трійці у жінок на другому місці фінішувала Юлія Шматенко (1: 12.20). Вона майже хвилину програла польці Ізабеллі Тжаскальскій (1: 11.33), але зате, як і Лашин, обіграла кількох африканок.

Ще один провідний українець бігун на довгі дистанції Олександр Матвійчук в суботу фінішував четвертим, але кращим серед європейців в Санкт Вольфганг, Австрія, на забігу 45th Run aound Wolfgang Sea - його дистанція склала 27 км, а час - 1: 38.11.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: