Українські боксери здобули три медалі на престижному турнірі у Румунії

Українські боксери здобули три медалі на престижному турнірі у Румунії
Фото взяте з ФБУ

Дві з нагород виявилися золотими, а ще одна – бронзовою

У Румунії, у місті Галац, підійшов до завершення один з найбільш престижних міжнародних турнірів найвищої категорії – «Золотий пояс».

Цього року у змаганнях взяли участь найсильніші боксери Європи з 14 країн, інформує офіційний сайт Федерації боксу України.

Честь нашої держави на турнірі відстоювали Юлія Циплакова (вагова категорія 60 кг), Роберт Мартон (вагова категорія 91 кг) і Сергій Горсков (вагова категорія 91 кг).

Циплакова у півфіналі зустрілася з румункою Крістіною Космо й у напруженому поєдинку зуміла переломити хід бою та здобула вольову перемогу з рахунком 3:2.

У фіналі Юля зустрілася зі своєю давньою суперницею з Ірландії, призеркою чемпіонату Європи та чемпіонкою світу Келлі Гарінгтон. Українка зуміла налаштуватися та провела хороший видовищний бій, зумівши перемогти.

Мартон, переконливо вигравши у боксера з Шотландії, вийшов у півфінал змагань, де зустрівся з боксером з Ірландії Кирилом Афанасьєвим. Судді віддали перевагу ірландському боксеру, який вийшов у фінал де зустрівся з іншим боксером зі збірної України – Горсковим. Сергій на шляху до фіналу впевнено здолав спортсменів з Сербії та Румунії.

Фінальний бій вийшов напруженим. У першому раунді боксери проводили розвідку, намагаючись знайти слабкі місця один одного. Другий і третій раунди пройшли повністю під диктовку Сергія, який заволодів перевагою та довів поєдинок до перемоги одноголосним рішенням суддів.

Підсумком виступів українських боксерів на змаганнях стали завойовані дві золоті й одна бронзова медалі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: