Українські футболісти починають сезон у чемпіонатах Англії та Туреччини

Українські футболісти починають сезон у чемпіонатах Англії та Туреччини
Андрій Ярмоленко

Андрій Ярмоленко, Олександр Кучер та Артем Кравець можуть зіграти за свої команди

Цими вихідними розпочинаються чемпіонати Англії та Туреччини.

Отже, для гравців збірної України, які виступають у цих турнірах, настає пора офіційних стартів, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Втім, ще можуть очікувати українські «пригоди» й у товариських поєдинках. Щоравда, враховуючи нещодавнє ушкодження, Євген Коноплянка навряд чи з’явиться на полі у контрольному матчі свого «Шальке» з «Фіорентиною».

Є шанс зіграти у поєдинку за Трофей Сантьяго Бернабеу в Андрія Луніна з «Реалу». Мадридці на власному полі зійдуться з італійським «Міланом».

Уже у неділю, 12 серпня, Андрій Ярмоленко може дебютувати в офіційному матчі у складі «Вест Гему». У першому турі англійської прем’єр-ліги лондонці на виїзді зіграють проти «Ліверпуля».

У чемпіонаті Бельгії на «Генк» новоспеченого бомбардира Руслана Маліновського очікує гостьова зустріч з «Остенде», а на «Гент» Романа Яремчука – домашній матч із «Васланд-Бевереном».

На чужому полі стартуватиме в АПЛ «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка. Команда Хосепа Гвардіоли вирушить на побачення з «Арсеналом».

У першому турі турецької суперліги «Акхісар» Євгена Селезньова у Стамбулі зустрінеться з «Бешикташем».

А вже у понеділок, 13 серпня, «Кайсеріспор» Олександра Кучера й Артема Кравця зіграє на власному полі з «Антальяспором».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: