Українські легкоатлети стартували на Юнацьких Олімпійських іграх

Українські легкоатлети стартували на Юнацьких Олімпійських іграх
Марія Горєлова

Перший етап змагань на ЮОІ-2018 для п’яти українських легкоатлетів позаду

Цьогорічний формат змагань дещо змінений: легкоатлети змагаються у два етапи, сума місць, зайнятих на кожному з них, додається, і за нею визначають переможця.

Іншими словами, замість кваліфікацій і фіналів на атлетів, за великим рахунком, чекають два фінали, за сумою яких і буде визначене місце кожного з них.

При цьому атлети, які змагаються з бігу на 1500 метрів, 3000 метрів і 2000 метрів з перешкодами, у якості другого етапу бігтимуть крос.

 Так, у перший день Олег Дорощук став третім зі стрибків у висоту з результатом 2.05 м. А чи виграє він медаль і яку саме, дізнаємося 14 жовтня, коли всі спортсмени знову вийдуть у сектор.

Світлана Жульжик за результатами трьох забігів стала сьомою з бігу на 800 метрів, що на другому етапі дозволить їй бігти у найсильнішому забігу та збільшить її шанси на високий результат. 11 жовтня вона подолала дистанцію за 2:09.73 хв.

 Наталія Дишлюк поборолася на фінішній прямій і зуміла фінішувати четвертою у забігу та 15-ою за результатами всіх трьох забігів на 400 метрів. Її результат – 57.67 с.

Марія Ященко з результатом 3.65 м була дев’ятою зі стрибків з жердиною, а Марія Горєлова стала сьомою зі стрибків у довжину (5.71 м).

На всіх цих атлетів чекає другий етап.

Нагадаємо, бадмінтоністка з України Прозорова гарантувала собі медаль Юнацьких Олімпійських ігор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: