Українські ветерани виграли Європейські ігри майстрів гандболу

Українські ветерани виграли Європейські ігри майстрів гандболу

В Австрії українці виграли всі свої зустрічі

Минулого тижня команда ветеранів гандболу «Одеса» прибула у місто Інсбрук (Австрія) на Європейські ігри майстрів гандболу 2018 року.

У змаганнях взяли участь 63 чоловічі та жіночі команди з 17 країн світу, у тому числі 16 команд із семи країн у категорії «чоловіки +50», інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

Протягом двох днів (7-8 червня) команда взяла участь у відбірних іграх, зустрівшись з командами майстрів з Данії, Угорщини, Іспанії й Естонії.

У всіх матчах «Одеса» здобула перемоги, показавши один з найвищих результатів турніру. Так, наприклад, гра з командою «MAFK» з Будапешта завершилася з результатом 19:1.

У півфіналі одесити зустрілися зі своїми торішніми суперниками по півфіналу – майстрами гандболу з Португалії. Зустріч закінчилася з результатом 15:9 на користь українців.

А 10 червня команда «Одеса» зустрілася в боротьбі за перше місце з командою господарів – збірної ветеранів гандболу Австрії.

У підсумку «Одеса» довела, що, незважаючи на ні що, вміє перемагати. Боротьба була напружена та завершилася переможним для одеситів результатом – 12:7.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: