Український баскетболіст Михайлюк: Для мене буде честю грати в «Голден Стейт»

Український баскетболіст Михайлюк: Для мене буде честю грати в «Голден Стейт»
Святослав Михайлюк

Святослав взяв участь у воркауті чемпіонів НБА напередодні драфту

Український випускник Канзасу Святослав Михайлюк взяв участь у воркауті чемпіонів НБА «Голден Стейт Воріорз» напередодні драфту НБА.

Про свої враження від часу проведенного у таборі найкращої команди ліги наш баскетболіст розповів у традиційному інтерв’ю після перегляду. 

«Воркаут пройшов добре. Думаю, я добре робив, те що вмію робити - я продемонстрував сильні сторони і те, що я можу бути хорошим партнером по команді. Для мене було б великою честю грати за «Голден Стейт» - це найкраща команда у НБА прямо зараз. Тут грають сильні гравці і я дуже хотів би стати частиною «Воріорз», - заявив українець.

«Ця команда проводить вдалу роботу на драфті: минулого року вони отримали Джордана Белла і він дуже допоміг клубу вже під час свого першого сезону. Вони знають, хто може допомогти команді, знають, кого обирають.  Якщо я опинюсь тут, я буду виконувати усі вимоги тренера. Я би намагався додавати енергії на майданчику і викладався кожного разу на повну», - додав Михайлюк.

Український баскетболіст також оцінив свої шанси на драфті.

«Мої шанси на драфті? Насправді, до драфту ніхто не знає, як усе буде. Можна прогнозувати 50-й пік, а тебе оберуть під 30-м. Я побував вже на 16-ти преддрафтових переглядах - це дуже багато. Тож я багато подорожував протягом останнього часу і подивився США», - підкреслив Михайлюк, слова якого наводить прес-служба Федерації баскетболу України.

Нагадаємо, що перший пік драфту-2018 вперше в історії належатиме команді Олексія Леня «Фінікс Санз».

Драфт, в якому також візмуть участь українці Іссуф Санон та Богдан Близнюк, у прямому ефірі транслюватиме американський канал ESPN. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: