Усейн Болт всерйоз налаштований розпочати кар’єру футболіста в 2018 році

Усейн Болт всерйоз налаштований розпочати кар’єру футболіста в 2018 році

Ямайський спортсмен є давнім шанувальником «Манчестер Юнайтед»

Багаторазовий олімпійський чемпіон та світовий рекордсмен з легкої атлетики Усейн Болт хоче розпочати футбольну кар'єру наступного року.

За словами 31-річного Болта, він вже неодноразово грав у футбол на своїй Батьківщині – Ямайці – ще під час кар'єри легкоатлета.

«Так, після того як зійшов з дистанції, я б спробував пограти в футбол. Я говорив про це в інтерв'ю, і багато клубів потягнулися до мене з пропозиціями», - сказав спортсмен.

«На жаль, в серпні я отримав травму підколінного сухожилля, і з тих пір мені не вдалося тренуватися. Сподіваюся, я зможу зіграти в 2018-му році», - заявив Болт для прес-служби FIFA.

Після того, як спортсмен завершив активні виступи та виявив бажання спробувати себе у футболі, він отримав пропозиції від кількох клубів, проте отримав травму підколінного сухожилля, яка завадила йому зіграти за Манчестер Юнайтед у благодійному матчі проти Барселони.

Нагадаємо, що ямайський спортсмен, який є давнім шанувальником «Манчестер Юнайтед», оголосив про завершення кар'єри в серпні цього року на чемпіонаті світу в Лондоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: