Усі квитки на етап Формули-1 Гран Прі Мексики-2017 продані

Усі квитки на етап Формули-1 Гран Прі Мексики-2017 продані

Організатори гонки на автодромі імені братів Родрігесів повідомили, що розпродали всі квитки

У вівторок, 10 жовтня, організатори Гран Прі Мексики повідомили, що квитки на гонку на автодромі імені братів Родрігесів остаточно розпродані.

Гонка, що відбудеться 29 жовтня, стане третьою з п’яти, передбачених контрактом, який промоутери події підписали з FOM, що раніше керувалася Берні Екклстоуном.

«Ми дуже раді позитивній реакції публіки перед цією третьою гонкою. Ми працювали з кінця 2016 року та готові зустріти шанувальників автоспорту, щоб знову продемонструвати їм Мексику, якою ми всі пишаємось», - сказав Федеріко Гонсалес Компеан, генеральний директор Гран Прі Мексики.

Однак для уболівальників, які шукають квитки, не все втрачено. Через скасування режиму Will Call системи продажу квитків Ticketmaster можливо, що у найближчі дні звільняться деяка кількість місць у різних зонах автодрому імені братів Родрігесів, але це буде відомо за кілька днів.

Враховуючи перевагу в очках Льюїса Хемілтона над Себастьяном Феттелем, Мехіко може стати місцем, де визначиться переможець, якщо у США не будуть виконані умови, необхідні для того, щоб британець отримав свою четверту чемпіонську корону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: