В України є перші олімпійські ліцензії на Юнацькі Ігри 2018 року

В України є перші олімпійські ліцензії на Юнацькі Ігри 2018 року

Наша країна буде представлена у стрільбі з лука

В аргентинському місті Росаріо проходив юнацький чемпіонат світу зі стрільби з лука.

Саме тут розігрувались олімпійські ліцензії на III літні Юнацькі Олімпійські ігри 2018 року у Буенос-Айресі (Аргентина), інформує офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

За підсумками виступів лише 24 національні олімпійські комітети отримали відповідні квоти для участі в Іграх. Загалом було розіграно 16 ліцензій для хлопців і 16 ліцензій для дівчат.

Україна отримала повний комплект олімпійських квот (1 хлопець та 1 дівчина) і вже спокійно може готуватись до найголовніших юнацьких стартів чотириріччя.

Володарями ліцензій стали Жанна Наумова, а також Олександр Панциру й Артем Овчинніков. З огляду на те, що за умовами Ігор від країни має брати участь лише 1 хлопець та 1 дівчина, тому саме між Олександром і Артемом визначатиметься доля власника путівки на III літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018.

Змагання у Буенос-Айресі проходитимуть за подібними правилами до дорослих Олімпійських ігор. Окрім індивідуальної програми, розіграються медалі й у змішаних дуетах. Саме такий вид приєднається до програми на Ігри у 2020 році, що прийматиме Токіо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: