Вікенд для футболістів збірної України: «гойдалки» в УПЛ і гол Маліновського у вітчизняному дербі у Бельгії

Вікенд для футболістів збірної України: «гойдалки» в УПЛ і гол Маліновського у вітчизняному дербі у Бельгії
Фото ФК «Олімпік»

Українські футболісти тепер вирушають до національної команди

Минулі вихідні виявилися насиченими для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запросив на жовтневу сесію перед товариським матчем з Італією (10 жовтня, Генуя) та поєдинком Ліги націй проти Чехії (16 жовтня, Харків).

Ще у п’ятницю, 5 жовтня, Андрій Ярмоленко разом зі своїм «Вест Гемом» у межах 9-го туру англійської Прем’єр-ліги поступився на виїзді «Брайтону» (0:1), інформує офіційний сайт ФФУ.

У суботу Євген Коноплянка допоміг «Шальке» здобути другу поспіль перемогу у бундеслізі. Команда українця в гостях обіграла «Фортуну» (2:0).

А у неділю настала черга лідерів вітчизняної Прем’єр-ліги.

Київське «Динамо» на власному полі здолало «Олімпік» (1:0). У складі команди Олександра Хацкевича у цій грі взяли участь одразу п’ять футболістів української національної збірної: Денис Бойко, Микита Бурда, Віктор Циганков, Артем Бєсєдін і Сергій Сидорчук.

Втратив очки у зустрічі із «Зорею» лідер чемпіонату «Шахтар» (1:1). За «гірників» у поєдинку зіграли збірники Андрій П’ятов, Богдан Бутко, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Марлос, а у складі «Зорі» весь матч на полі провів Олександр Караваєв.

У 10-му турі чемпіонату Бельгії відбулося справжнє дербі футболістів національної збірної України. «Гент» Романа Яремчука й Ігоря Пластуна приймав «Генк» Руслана Маліновського та поступився з рахунком 1:5. Маліновський відзначився забитим м’ячем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: