Вікенд для футболістів збірної України: дебют Луніна, вилучення Пластуна

Вікенд для футболістів збірної України: дебют Луніна, вилучення Пластуна
Фото Павла Кубанова

«Андерлехт» Макаренка переміг «Гент» Яремчука та Пластуна

Перед тим, як зібратися під орудою головного тренера національної команди Андрія Шевченка у Києві, футболісти, викликані для підготовки до матчів зі Словаччиною (16 листопада, Трнава) та Туреччиною (20 листопада, Анталія), зіграли у складі своїх клубів.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

У 14-му турі чемпіонату Угорщини сенсаційної поразки зазнав «Ференцварош» Івана Петряка, який поступився на виїзді аутсайдеру першості – «Халадашу» (0:1).

Програв, але вдома, й іспанський «Луго» з Василем Кравцем у складі. Команда українського захисника поступилася «Алькоркону» (0:1).

Перший матч у складі «Леганеса» у Прімері провів Андрій Лунін. Український голкіпер вийшов на поле наприкінці виїзного поєдинку проти «Жирони» (0:0).

У чемпіонаті Бельгії відбулося справжнє дербі футболістів збірної України. «Андерлехт» Євгена Макаренка переміг «Гент» Романа Яремчука й Ігоря Пластуна (2:0). Макаренко відзначився гольовою передачею, а Пластун отримав червону картку.

Не допоміг «Шальке» уникнути розгрому від «Айнтрахту» вихід на поле Євгена Коноплянки. Гельзенкірхенці програли на виїзді з рахунком 0:3.

Втратив дорогоцінні очки лідер чемпіонату Бельгії – «Генк» Руслана Маліновського. У межах 14-го туру команда з українцем у складі на виїзді зіграла внічию з «Мускроном» (0:0).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: