Вільньов вважає, що Хемілтон кращий гонщик, аніж Міхаель Шумахер

Вільньов вважає, що Хемілтон кращий гонщик, аніж Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер і Льюїс Хемілтон

У чемпіона 1997 року своя думка щодо цього

Чемпіон Ф1 1997 року Жак Вільньов вважає, що Льюїс Хемілтон, який перебуває на порозі свого п’ятого титулу, як гонщик набагато кращий за Міхаеля Шумахера.

Шумахер протягом своєї кар’єри у Формулі 1 здобув сім чемпіонських титулів, але Жак Вільньов, який переміг німця у 1997 році, вважає, що Хемілтон поб’є усі рекорди колишнього пілота Benetton і Ferrari.

«Я б оцінив Льюїса набагато краще за Міхаеля, - зазначив Вільньов в інтерв’ю Reuters в Остіні. - Перевагу Mercedes буде важко здолати за чинного регламенту».

«Щодо титулів Міхаеля виникає надто багато запитань щодо того, як були виграні деякі гонки й чемпіонати, надто багато негативних моментів», - продовжив він.

Вільньов вважає, що кар’єра Хемілтона відрізняється від того, що робив Шумахер.

«У Льюїса дуже мало негатива. Його можна любити або не любити за його стиль життя, але він не робив нічого негативного проти своїх суперників. Він поважав конкурентів», - додав канадець.

Хемілтон виграв свій перший титул у 2008 році у складі McLaren. У 2013-му британець приєднався до Mercedes, і вже в Остіні може стати третім п’ятиразовим чемпіоном Формули 1 після Шумахера та Хуана-Мануеля Фанхіо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: