Ярмоленко та Коноплянка розпочнуть підготовку до нового сезону на початку липня

Ярмоленко та Коноплянка розпочнуть підготовку до нового сезону на початку липня
Андрій Ярмоленко. Фото: ФФУ

Офіційні сайти німецьких «Шальке» та дортмундської «Боруссії» опублікували попередні програми підготовки команд до нового сезону

«Шальке» поїде готуватися до сезону-2018/2019 до Китаю, а дортмундська «Боруссія» вирушить до США.

Офіційні сайти німецьких «Шальке» та дортмундської «Боруссії» опублікували попередні програми підготовки команд до нового сезону, передає прес-служба Федерації футболу України.

На Євгена Коноплянку та його партнерів по «Шальке» головний тренер команди Доменіко Тедеско чекає у клубі вже 1 липня (звісно, це не стосується футболістів, які братимуть участь у чемпіонаті світу). Уже наступного дня гельзенкірхенці мають відбути на 10-денний збір до Китаю, де заплановано одразу два контрольні поєдинки.

Футболісти дортмундської «Боруссії» разом із Андрієм Ярмоленком мають зібратися під орудою свого нового керманича 2 липня. Так само, як і в «Шальке», виняток буде зроблено для учасників ЧС-2018.

13 липня у Відні команда проведе перший контрольний поєдинок. Суперником буде місцева «Аустрія». 18 липня «Боруссія» вирушить до США, де пробуде до 26-го числа. 20-го команда Ярмоленка зіграє з «Манчестер Сіті», 22-го — з «Ліверпулем», а 25-го — з «Бенфікою».

Додамо, що офіційно сезон-2018/2019 для «Шальке» й «Боруссії» розпочнеться матчами першого раунду Кубку Німеччини (17—20 серпня).

Суперником Коноплянки стане представник четвертого німецького дивізіону «Швайфурт», а опонентом Ярмоленка — команда Другої бундесліги «Гройтер Фюрт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: