Ярмоленко успішно пройшов медогляд у «Боруссії»

Ярмоленко успішно пройшов медогляд у «Боруссії»

Гучний перехід українського футболіста в один з європейських грандів може відбутися вже в найближчу добу

Лідер Динамо» Андрій Ярмоленко вже незабаром повинен завершити перехід в дортмундську «Боруссію». У неділю з'явилася інформація, що Ярмоленко відправився в Дортмунд для проходження медогляду і подальшого переходу в місцеву «Боруссію».

Також повідомлялося, що сума трансферу складе 25 мільйонів євро. Як вдалося дізнатися виданню Sport Arena з джерела, близького до дортмундського клубу і безпосередньо до його спортивного директора Міхаеля Цорка, Ярмоленко в неділю успішно пройшов медобстеження.

Офіційне підтвердження його переходу — справа найближчої доби. На даний момент всі формальності угоди вже улагоджені, а трансфер капітана «Динамо» обійдеться «Боруссії» дійсно в 25 мільйонів євро. Про те, що  «Боруссія» визначилася з новачком, і ним у найближчі дні повинен стати Ярмоленко, пишуть також німецькі ЗМІ, зокрема, видання Kicker і Bild.

В Україні, спираючись на інформацію власних джерел, про сенсаційний трансфер Ярмоленка з «Динамо» у «Боруссію» повідомили ведучий програми «ПроФутбол» Ігор Циганик.

У Дортмунді український гравець повинен стати заміною французові Усману Дембеле, який перейшов напередодні в «Барселону» за 105 мільйонів євро.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: