Ярмоленко: Збірна Італії – суперник пристойного рівня, хороша перевірка для нас

Ярмоленко: Збірна Італії – суперник пристойного рівня, хороша перевірка для нас
Андрій Ярмоленко в обіймах партнерів
Фото Павла Кубанова

Лідер збірної України поділився думками напередодні майбутніх матчів

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко розповів про підготовку «синьо-жовтих» до матчів зі збірними Італії та Чехії.

Гравець англійського «Вест Гему» одним із перших прибув до розташування головної команди країни, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«До збірної завжди всі приїжджають у хорошому настрої. Я вже місяць не бачив хлопців. Готуємося до двох ігор. Завжди казав, що на рівні національних команд немає товариських матчів. Усі вони офіційні, у будь-якій грі необхідно виходити на поле та перемагати», - розпочав він.

«Збірна Італії – суперник пристойного рівня, хороша перевірка для нас. У складі цієї команди чимало класних футболістів, які грають у провідних клубах Серії А», - додав Ярмоленко.

За словами Андрія, тренерський штаб розповість, за рахунок чого команда має обіграти цього суперника.

«Будемо старатися гнути свою лінію, показувати хороший футбол. Звісно, ми дивимося, хто проти нас гратиме, вивчаємо їхні сильні та слабкі сторони, але я вважаю, що нам треба акцентувати увагу на своїх діях та якості власної гри. Якщо буде якість, то буде і результат», - пояснив він.

«Футбол, у першу чергу, існує для вболівальників. Сподіваюся, що на матч із Чехією збереться повний стадіон, а ми порадуємо нашу країну своєю грою», - підсумував Ярмоленко.

Нагадаємо, що сам Андрій не зіграє у спарингу з Італією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: