Юлія Левченко розповіла, що не сподівалася виграти номінацію «Зірка, яка сходить»

Юлія Левченко розповіла, що не сподівалася виграти номінацію «Зірка, яка сходить»
Юлія Левченко. European Athletics via Getty Images

За словами українки, вона навіть забула на певний момент про голосування

Українка Юлія Левченко, як відомо, стала переможницею у номінації «Зірка, яка сходить» у Європі за підсумками 2017 року.

За її словами, вона знала про існування цієї нагороди, але не розраховувала, що буде серед кандидатів, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

«Відверто кажучи, навіть забула про неї: думала не про це, а про те, що сезон закінчився, і можна відпочивати. Аж раптом побачила себе у списку», - зізналася Юлія.

«У мене був успішний сезон, і дуже приємно, що не лише я це помітила, і не лише у моїй країні, а й у Європі. Коли почалося голосування, слідкувала за ним, проте про перемогу не думала», - додала Левченко.

«Приємно, що саме українців було у списках відразу четверо, що я не була одинокою вовчицею у якійсь зграї. Ми вже можемо заявити про себе, про те, що у нас у країні є таланти. Дай Боже, щоб усе це розвивалося, не зупинялося, і щоб були умови для тренувань», - підсумувала вона.

На перемогу у номінації «Зірка, яка сходить» претендувало четверо українців. Серед жінок, крім Левченко, до числа номінантів потрапили Аліна Шух і Ярослава Магучіх, а серед чоловіків – Михайло Кохан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: