Збірна України (U-15) на чемпіонаті Східно-Європейської волейбольної асоціації зіграє з Росією

Збірна України (U-15) на чемпіонаті Східно-Європейської волейбольної асоціації зіграє з Росією
Фото: ФВУ

Наймолодша хлопчача збірна України проводить активну підготовку до чемпіонату EEVZA

На базі столичної Міжнародної тенісної академії у Пущі-Водиці свій останній навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом Східно-Європейської волейбольної асоціації розпочала хлопчача збірна України U-15.

13-16 грудня у Вірменії, згідно календарю цих змагань, вона поміряється силами з однолітками із Росії, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Білорусі, Грузії та самої Вірменії.

Переможець цих баталій отримає пряму путівку до фінального раунду чемпіонату Європи, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

Підопічні Ігора Альохіна провели спаринг з волейболістами команди «Інваспорт-Метеор», яка виступає у чемпіонаті Вищої ліги, і здобули перемогу з рахунком 3:2.

Тепер же вони готуються до дебюту в межах національної першості у другій лізі. 8 грудня відбудеться їхня гра проти колективу КСЛІ-1, а 9-го числа 15-річні хлопці вийдуть на паркет у протистоянні з «Нафтохіміком».

У Федерації волейболу сподіваються, що вищезазначені поєдинки допоможуть збірній і її тренерському складу підійти до відповідального випробування у Вірменії у найкращому стані, щоб показати гідний результат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: