Збірна України з баскетболу може поповнитися гравцем НБА

Збірна України з баскетболу може поповнитися гравцем НБА
Євген Мурзін. Фото: ФБУ

Також наставник української збірної розповів про те, що завадило приїхати американським «легіонерам»

Головний тренер Євген Мурзін розповів про проблеми з приїздом в збірну гравців, які виступають в Америці.

Чоловіча збірна України розпочала підготовку до відбіркового циклу на чемпіонат світу 2019 року. Євген Мурзін розповів про комплектацію команди і під час тренувального збору.

«Дуже багато гравців травмовані і зараз проходять профілактику після сезону. Мене цікавить фізичний стан Джетера - я можу тільки проконтролювати процес, але втрутитися ніяк не можу. Подивимося, в якій він буде формі», - цитує наставника збірної офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Капітан команди Кирило Фесенко пропустить до 6 місяців через травму коліна.

«Фесенко провів хороший сезон в Італії, але потім йому була зроблена операція на коліні, яке його досі тривожило. Знаю, що операція пройшла вдало, і він відновиться. Пам'ятаю про Кирила і ніколи про нього не забуваю», - сказав Мурзін.

Після цього наставник української збірної розповів про те, що завадило приїхати американським «легіонерам».

«Наскільки я знаю, у Джетера буде телефонна розмова з Боломбоєм і він спробує його переконати приїхати в збірну. Що стосується ситуації з Близнюком і Михайлюком - ви все знаєте (вони готуються до драфту НБА, - ред.)», - заявив Євген Мурзін.

«Ведемо роботу по Шібелю і, якщо не цього літа, то пізніше він обов'язково з'явиться в збірній. Це сильний гравець і керівництво університету його поки не відпускає - є побоювання через травму, яка у нього була», - підсумував наставник збірної України.

Наступні офіційні матчі збірна зіграє 29 червня проти Туреччини і 1 липня проти Латвії. До цього українці зіграють товариські матчі проти Чехії та Ізраїлю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: