Збірна журналістів виграла благодійний турнір з футзалу «Кубок захисника» у Києві

Збірна журналістів виграла благодійний турнір з футзалу «Кубок захисника» у Києві
Збірна журналістів України з футзалу
Фото: ІА «Центр новин»

Змагання були присвячені Дню Збройних сил України

У п’ятницю, 7 грудня, у Києві з нагоди святкування Дня Збройних сил України відбувся благодійний турнір з футзалу «Кубок захисника».

У ньому брали участь наступні команди: Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, Військового інституту КНУ ім. Т. Г. Шевченка, збірна журналістів України, Департаменту патрульної поліції.

Турнір складався з двох півфіналів, після чого були матч за третє місце та фінал.

У першому півфіналі зустрілися команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації і Департаменту патрульної поліції. Долю матчу вирішив один гол, який забили у першому таймі поліціянти.

Потім на майданчик вийшли журналісти та військові інституту імені Шевченка. Представники ЗМІ виявилися сильнішими – 4:1.

У поєдинку за третє місце між собою зустрілися дві військові команди. І перемогу 3:0, а з нею і бронзові нагороди, здобули представники інституту телекомунікацій та інформатизації.

Фінальне протистояння вийшло запеклим. Журналісти вийшли вперед, але команда патрульної поліції зуміла відігратися. Згодом представники ЗМІ відзначилися двома голами, на що їхні суперники відповіли лише одним.

Отож, переможцем третього турніру з футзалу «Кубок захисника» стали саме журналісти – 3:2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: