Американський школяр кинув м’яч через все поле і виграв баскетбольний матч

Американський школяр кинув м’яч через все поле і виграв баскетбольний матч

У США 15-річний школяр Блейк Пітерс виграв баскетбольний матч після того, як кинув м'яч через все поле і потрапив в кільце суперника. Відео його кидка опублікували у Twitter.

Матч проходив між командами шкіл Evanston Township і Maine South в штаті Іллінойс. У фіналі команда Пітерса програвала з рахунком 42:44. За кілька секунд до кінця матчу м'яч потрапив до Пітерса, і він кинув його в бік воріт суперника. М'яч потрапив у кільце, і команда Пітерса виграла гру з рахунком 45:44.

Після того як Пітерс зробив влучний кидок, товариші по команді, тренери та вболівальники, що сиділи на трибунах, не змогли стримати емоцій і кинулися до нього через усе поле.

Сам школяр в інтерв'ю місцевому телеканалу розповів, що не хотів, щоб м'яч потрапив до нього через страх відповідальності за кидок. «Зі сторони все виглядало добре, і коли я влучив, я був в шоці. Це, напевно, кращий момент в моєму житті», - сказав Пітерс.

Після вдалого кидка школяр став популярним. Його, зокрема, привітав мер міста Еванстон і оголосив 29 грудня «днем Блейка Пітерса».

При цьому сам хлопчик розповів, що мріє, щоб всі «повернулося в норму». «Я не спав три ночі. Не можу дочекатися, коли все заспокоїться», - поділився Пітерс. Свою майбутню кар'єру він не планує пов'язувати з баскетболом, а хоче піти в юриспруденцію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: