Чим найвродливіша українка збирається підкорити «Міс Світу – 2016»

Чим найвродливіша українка збирається підкорити «Міс Світу – 2016»

Найвродливіша українка – Олександра Кучеренко з Дніпра – вже зібрала гардероб для міжнародного конкурсу краси і днями летить у Вашингтон.

Номер «13» став щасливим для 18-річної студентки з Дніпра Олександри Кучеренко. Але запам'яталась дівчина ще й тим, що провалила інтелектуальний конкурс.

За словами Саші, до міжнародного конкурсу готувалась кілька місяців – це і фотосесії, і тренінги, і майстер-класи. У дівчини кожен день розписаний по хвилинах. Вона запевнила, прізвище українського прем'єра вивчила, а англійську підтягнула.

Олександра вивчає тележурналістику в університеті ім. Т. Шевченка. Вона мріє про кар’єру ведучої новин. Рік тому закінчила школу із золотою медаллю, грає на фортепіано, захоплюється верховою їздою та лижним спортом і з п'яти років займається бально-спортивними танцями. Саме цим і збирається підкорити серця журі.

Із собою «Міс Україна» повезе на конкурс дві валізи лише гардеробу. Це сукні для різних світських заходів. Їх шили відомі українські дизайнери. Образ вишуканої жінки українська красуня доповнить прикрасами з діамантів на 300 тисяч доларів.

Днями Саша вже відлітає на конкурс. Він проходитиме у Вашингтоні з 29 листопада по 20 грудня. Дівчина хвилюється, але в своїй перемозі не сумнівається.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: