Стрілянину в офісі YouTube влаштувала блогерка, яка скаржилася на приховування її відео

Стрілянину в офісі YouTube влаштувала блогерка, яка скаржилася на приховування її відео
Насім Агдам

На момент трагедії задля безпеки усіх працівників із офісу компанії евакуювали.

Жінка, яка влаштувала стрілянину в офісі YouTube, виявилася 39-річною відеоблогеркою Насім Агдам з Сан Дієго, яка була незадоволена політикою YouTube і стверджувала, що її відео приховують від користувачів. Про це повідомляє Bloomberg.

У своєму блозі Насім Агдам неодноразово критикувала політику компанії.

«YouTube відфільтрував мої канали, щоб вони не отримували перегляди! Не існує рівних можливостей для зростання на YouTube або на будь-якому іншому сайті для відео», - цитує її блог телеканал NBC.

Агді також скаржилася на невелику суму грошей, що вона отримала від відео, яке було переглянуто кілька сотень тисяч разів. Тут також перелічено кілька відео YouTube, деякі з яких присвячені активності веганів з графічними зображеннями жорстокості до тварин, а також каналами англійською, фарсі та турецькою мовою. Назва домену для веб-сайту була створена в 2015 році.

Увечері у вівторок канали YouTube Агді були заблоковані через порушення політики щодо спаму, шахрайські методи та введення в оману, відповідно до політики YouTube. Сторінки Facebook та Instagram із зображенням Агдам були вилучені незабаром після того, як з'явилися повідомлення про те, що вона влаштувала стрілянину. 

Протягом минулого року YouTube обмежила кількість оголошень, що відображаються на мільйонах відеороликів, створених користувачами. Політика була зроблена у відповідь на скарги від основних рекламодавців на невідповідний вміст служби. Деякі творці відео, які покладалися на сайт, отримували доходи від реклами на YouTube.

Нагадаємо, у штаб-квартирі компанії YouTube в Сан-Бруно (Каліфорнія) відбулася стрілянина, в результаті якої щонайменше 4 людей отримали поранення. Підозрювана жінка у вчиненні стрільби була знайдена мертвою, вона застрелилася. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: