Журналісти зафільмували незграбний момент між королевою Єлизаветою II і Трампом

Журналісти зафільмували незграбний момент між королевою Єлизаветою II і Трампом
Королева Єлизавета II і Трамп

Незграбний момент стався під час огляду королівської почесної варти

Зустріч королеви Об’єднаного королівства Великої Британії та Північної Ірландії Єлизавети II з президентом США Дональдом Трампом супроводжувалась незграбним моментом. Його зафільмували журналісти.

Момент стався під час огляду королівської почесної варти. На відео видно, що американський президент в якийсь момент «загубив» королеву і почав її шукати, обертаючи головою. У цей час Єлизавета II була позаду Трампа. Після того як королева обійшла президента США, вона порухом руки показала, що можна йти і огляд продовжився.

Користувачі в інтернеті пишуть, що Трамп занадто швидко йшов, до того ж попереду королеви.

Нагадаємо, Трамп неодноразово потрапляв у курйозні ситуації під час різноманітних церемоній. Зокрема, відома його звичка занадто активно вітатися за руку. «Жертвами» такої поведінки в різний час ставали президент Франції Еммануель Макрон та прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе. А на саміті НАТО у Брюсселі у 2017 році Трамп відштовхнув прем'єр-міністра Чорногорії, щоб вийти наперед.

Раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II очікувала прибуття кортежу президента США Дональда Трампа 10 хвилин, стоячи на порозі Вінздорского замку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: