Актор Камбербетч показав, як правильно приймати непотрібні подарунки

Актор Камбербетч показав, як правильно приймати непотрібні подарунки
Будь-які подарунки - важливі, бо людина витратила на них час і гроші, - вважає актор

Актор вважає, що головне бути ввічливим і посміхатися, коли вам щось дарують

Виконавець головних ролей у серіалі «Шерлок» та фільмі «Гра в імітацію» Бенедикт Камбербетч говорить, що головне бути ввічливим і посміхатися, коли вам щось дарують.

Актор також просить не забувати, що який би ви подарунок не отримали, його потрібно поважати, бо людина витратила час та гроші на його покупку.

Камбербетч зняв майстер-клас про те, як правильно приймати непотрібні подарунки і при цьому нікого не образити.

«Так, мені завжди не вистачає шкарпеток. Так корисно. Ти взяв і вгадав мій улюблений колір. Я як раз зносив ту пару, що ти подарував мені два роки тому. Так, це просто ідеальний подарунок. Дуже дякую. Ти просто душка! Ти моя гардеробна фея!», — так варто говорити у випадку, якщо вам подарували шкарпетки, зазначає актор.

Раніше Камбербетч відмовився зніматись в кіно, через те, що його гонорарбув більшим, ніж його партнерки по знімальному майданчику.

Нагадаємо, що на деяких станціях київського метро встановили бокси з подарунковим папером, де можна безкоштовно запакувати подарунки на Новий рік.

У новорічну ніч весь громадський транспорт у Києві працюватиме на 3 години довше, а фунікулер буде відкритий для пасажирів цілодобово.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: