Алкоголік, що захопив у Москві заручницю, заявив, що таким чином він хотів кинути пити

Алкоголік, що захопив у Москві заручницю, заявив, що таким чином він хотів кинути пити
Місце інциденту
Фото: Mash

Чоловік захопив заручницю через крадіжку

У Москві поліцейські звільнили заручницю, яку утримували в магазині на Великій Академічній. Її відвезли до лікарні. Про це інформує видання Mash.

Постраждалу заручницю звуть Анна Алексєєва, їй 26 років. У дівчини різані травми кистей і передпліччя, забій головного мозку.

Нападника звуть Олексій Хуторянин. Йому 38 років, він з Калузької області. Під час штурму він не отримав серйозних травм. Хуторянин захопив заручницю на Великій Академічній через крадіжку. Чоловік був раніше судимий, з ранку вирішив вкрасти щось в продуктовому, але його побачили. Здаватися без бою не захотів і напав на Алексєєву.

Якщо за крадіжку в магазині він міг отримати до 5 років в'язниці, то захоплення заручників зі зброєю - це вже до 15 років позбавлення волі за російським законодавством, пояснило видання.

Чоловік зізнався, що він алкоголік і намагається кинути пити за допомогою адреналіну.

Раніше стало відомо, що у Москві в магазині «Діксі» п'яний покупець взяв у заручники кілька покупців. При захопленні заручників постраждала одна жінка. Нападник порізав їй руки ножем, потім приставив ніж до горла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: