Гостросоціальний серіал «Чорне дзеркало» продовжать на п’ятий сезон

Гостросоціальний серіал «Чорне дзеркало» продовжать на п’ятий сезон

Дата виходу нових серій поки що невідома

Компанія Netflix оголосила про продовження роботи над зйомками серіалу  «Чорне дзеркало» . Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Дата виходу нових епізодів серіалу не називається. Імовірно, новий сезон шоу буде випущений у 2019 році. Відзначається, що приблизно в цей же час очікуються прем'єри нових сезонів «Гри престолів» , «Справжнього детектива»  від НВО і «Дуже дивних справ»  від Netflix.

Крім того, невідома також кількість епізодів у новому сезоні. У перших двох сезонах « Чорного дзеркала»  було по три епізоди, у 2014 році був випущений спеціальний епізод, а у 2015 році Netflix замовив ще 12 епізодів шоу, які були розбиті на два сезони.

«Чорне дзеркало» — британський науково-фантастичний телесеріал-антологія, створений журналістом Чарлі Брукером. Серіал має похмуру атмосферу та в сатиричній формі демонструє сучасне суспільство й антиутопічні наслідки розвитку технологій. Уперше серіал було показано на каналі Channel 4 у 2011 році.

Пояснюючи зміст і структуру телесеріалу, Брукер стверджує, що кожна серія має своїх окремих персонажів, антураж і реальність. Однак всі епізоди «про те, як ми зараз живемо, і про те, що з нами може статися, якщо ми будемо необачні». Серіал отримав схвальні відгуки та став широко відомий за межами Великої Британії після того, як його викупив Netflix. Зокрема, інтерес до серіалу виявив Стівен Кінг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: