Поліція знищила у Данії субмарину, на якій вбили журналісту

Поліція знищила у Данії субмарину, на якій вбили журналісту
Приватний підводний човен «Наутілус», на якому вбили журналістку Кім Валль

Підводний човен було порізано на шматки

У Копенгагені поліція знищила приватний підводний човен, на якому у 2017 році було вбити шведську журналістку Кім Валль.

Про це заявив представник поліції Копенгагена Браян Беллінг, повідомляє dpa.

«Субмарини більше немає. Її було порізано на шматки та знищено у місці, де вона зберігалася», - сказав Беллінг.

Зазначається, що знищення 18-метрового саморобного підводного човна UC3 Nautilus було прописано в судовому вироку винахіднику Петеру Мадсену, якого було засуджено за жорстоке вбивство шведської журналістки Кім Валль у 2017 року.

Як відомо, данський суд визнав дослідника Петера Мадсена винним у вбивстві журналістки Кім Валль на борту його субмарини «Наутілус» та засудив його до довічного ув’язнення.

10 серпня 2017 року журналістка Кім Валль прибула у Копенгаген до свого бойфренда і вирішила взяти інтерв'ю у 46-річного Петера Мадсена, творця найбільшого приватного підводного човна UC3 Nautilus. Вона вирушила з ним у плавання і зникла.

Субмарина затонула, а Мадсена врятували ВМС Данії. Пізніше обезголовлений тулуб Кім Валль знайшли у водах Копенгагена. Через півтора місяці водолази виявили її голову, ноги й одяг.

Під час експертизи на тілі Валль було виявлено ножові поранення в області паху і грудної клітини, які, як вважають експерти, були нанесені в момент або відразу після смерті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: