Речник Терези Мей: переговори із представниками ЄС були дружніми і конструктивними

Речник Терези Мей: переговори із представниками ЄС були дружніми і конструктивними

Британська прем’єрка розраховує, що голосування за закон про Brexit пройде раніше чим голосування в Європарламенті за відповідну угоду

Речник британського уряду Джеймс Слек, коментуючи критичну статтю в німецькій пресі щодо переговорів 19-10 жовтня в Брюсселі, заявив про те, що зустрічі відбувалися в дружній і конструктивній обстановці.

Він порадив звернутися до заяви після переговорів, відмовившись говорити про статтю, в якій не було названо джерела, на основі яких робилися критичні висновки. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Сама ж британська прем’єрка в понеділок висловила переконання, що голосування в парламенті країни щодо кінцевої версії закону щодо Brexit пройде раніше чим Європарламент приступить до голосування відповідної угоди щодо виходу Великої Британії із ЄС. Дану заяву Тереза Мей зробила, виступаючи в парламенті, де вона повідомила депутатів про останній раунд переговорів із Брюсселем щодо угоди.

За її словами вона налаштована амбіційно і оптимістично щодо переговорів, які ведуться в конструктивному ключі. Тереза Мей висловила переконання, що якщо Велика Британія і ЄС збираються робити наступний крок, то цей крок має бути здійснений разом і стати результатом спільних зусиль. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: