Росія наглухо закриє кордони через пандемію

Росія наглухо закриє кордони через пандемію

Дані заходи спрямовані на попередження проникнення на територію країни нової коронавірусної інфекції

Росія повністю закриє кордони, буде зупинена робота всіх пунктів пропуску, в тому числі на кордоні з Білоруссю. Відповідне розпорядження підписав прем’єр-міністр Михайло Мішустін, повідомляє прес-служба уряду.

Тимчасово обмежується рух через автомобільні, залізничні, пішохідні, річкові та змішані пункти пропуску через державний кордон РФ, говориться в документі.

Дані заходи спрямовані на попередження проникнення на територію країни нової коронавірусної інфекції. Вони наберуть чинності 30 березня.

При цьому кордон залишиться відкритим для певних категорій громадян, зокрема для дипломатів, членів офіційних делегацій, водіїв вантажних автомобілів міжнародного автомобільного сполучення або річкових суден та потягів. Також проїзд зможуть оформити люди, які виїжджають за кордон у зв’язку зі смертю близького родича.

Як повідомлялося, московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

Нагадаємо, у Москву з Києва прибув організований через ситуацію з коронавірусом спеціальний поїзд, який доставив на батьківщину більше 700 росіян. Зустрічаючих на перон не пустили, вони чекали своїх близьких за огорожею на виході з вокзалу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: