Російська вчителька може загриміти за ґрати через секс з учнем

Російська вчителька може загриміти за ґрати через секс з учнем
Школа

Обвинувачена жінка одна виховує сина, учня молодших класів

У прокуратурі Санкт-Петербурга (Росія) затверджено обвинувальний висновок у справі про секс 35-річної вчительки з дев'ятикласником. Як передає видання «Фонтанка», закінчення розслідування мама хлопчика і обвинувачена, судячи з усього, відзначали разом.

Російські слідці повідомили, що розслідування кримінальної справи за статтями «Розпусні дії» і «Статеві зносини з особою молодше шістнадцяти років» завершено. Вчительці пред'явлені звинувачення, справу буде направлено до Московського районного суду.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що заяву мама 16-річного хлопчика написала через півроку після того, як її син був занурений в розпусту з вчителькою з приватної школи. Судячи по сторінці в соцмережі підлітка, те, що відбулося в квітні 2017 року, не сильно вплинуло на його життя. Підліток із заможної сім'ї продовжив викладати фото з курортів і на тлі дорогих автомобілів, показував він і свої відносини з дівчатами.

Кримінальну справу було порушено в кінці 2017 року. Розслідування завершилося в лютому, і, ймовірно, цю подію мама школяра і обвинувачена вчителька відзначили спільно - 25 лютого на сторінці заявниці з'явилося фото, на якому обидві жінки зображені під час спільної подорожі. «Вже їдемо», - свідчить підпис до фото. Це не єдине фото на сторінці мами розбещеного хлопчика, на якому з'являється його вчителька. Ще в серпні вона виклала кадр, на якому її син обіймає вчителя таким чином, що властивості їх відносин залишають питання.

За статтями 134 і 135 КК РФ максимальний термін позбавлення волі - 4 і 3 роки відповідно. На сьогоднішній день обвинувачена обмежена підпискою про невиїзд. Жінка одна виховує сина, учня молодших класів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: