Швейцарський літак не зміг перетнути Атлантику

Швейцарський літак не зміг перетнути Атлантику

Через несправність у паливному баку

Літак Швейцарських міжнародних авіаліній розвернувся над океаном та повертається назад в Цюрх через несправність у паливному баку. Про це повідомляє видання Аvherald.

Швейцарський Airbus A330-300 HB-JHH, що виконує рейс LX-18 із Цюріха (Швейцарія) в Ньюарк, штат Нью-Джерсі (США) з 220 пасажирами та 12 членів екіпажу припинив набір висоти через злам системи керування паливом на лівому двигуні (Trent 772). З такою несправністю повітряне судно не змогло би перетнути океан, тому екіпаж вирішив повернутися в Цюріх. З аеропорту літак злетів із запізненням у 3,5 години.

В авіакомпанії повідомили про технічну несправність лівого двигуна, а також про те, що пасажирів літака завезуть в готель, а пізніше, протягом суботи, 31 березня, відправлять до Ньюарку іншим літаком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що десятки пасажирів літака Bombardier CRJ-900LR авіакомпанії Lufthansa було евакуйовано за хвилини до зльоту. Двигун лайнера задимівся на злітно-посадковій смузі аеропорту імені Франца-Йозефа Штрауса у столиці Баварії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: