Снігопад спровокував затримки рейсів в аеропорту на заході Австрії

Снігопад спровокував затримки рейсів в аеропорту на заході Австрії
У деяких місцях північної Австрії та східної Швейцарії 6 січня очікують сніговий покрив до 100-150 см

Пасажирам рекомендують зв’язатися з відповідними авіакомпаніями та дізнатися про статус свого рейсу до приїзду на місце вильоту

В аеропорту австрійського міста Інсбрук, що вважається найбільшим у федеральній землі Тіроль у західній Австрії, попередили пасажирів про затримки рейсів через несприятливі погодні умови. Відповідне повідомлення з'явилось на офіційному сайті аеропорту.

«У зв’язку з погодними умовами, наразі існують масові обмеження у повітряному русі у аеропорту Інсбрука! Прохання до всіх пасажирів заздалегідь зв’язатися з відповідними авіакомпаніями та дізнатися про статус свого рейсу до приїзду в аеропорт», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал Severe Weather Europe, 6 січня очікується дуже інтенсивний і безперервний снігопад до пізньої неділі, тому у деяких місцях північної Австрії та східної Швейцарії випаде майже 100-150 см снігу. Це призведе до посилення небезпеки снігових лавин.

Як повідомлялося, близько 90 рейсів були скасовані в аеропорту Мюнхена на півдні Німеччини через сильні снігопади в деяких частинах Центральної Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: