Стрілянина у Відні: поліція затримала двох підозрюваних

Стрілянина у Відні: поліція затримала двох підозрюваних
Силовики на місці смертельної стрілянини у Відні

Австрійські правоохоронці з'ясовують мотиви нападу 21 грудня та продовжують розшуки стрілка

У межах розслідування стрілянини у ресторані в центрі Відня, унаслідок якої загинули людина, поліція затримала двох чоловіків.

Про це повідомляє Associated Press.

Зокрема затримали 29-річного чоловіка, який на момент стрілянини був у ресторані з двома іншими чоловіками, один з яких загинув, а інший - дістав поранення. Раніше затриманий фігурував у справі як свідок, однак правоохоронці заявили, що він став підозрюваним, оскільки робив суперечливі заяви. Офіційно в поліції заявили про зв'язки чоловіка з організованою злочинністю.

Також затримали 23-річного чоловіка, який дістав поранення під час стрілянини. Він перебував у міжнародному розшуку та був затриманий за запитом сербських правоохоронних органів. В чому саме його обвинувачують поліція не повідомляє. 

Австрійські правоохоронці з'ясовують мотиви нападу 21 грудня та продовжують розшуки стрілка, співпрацюючи з колегами із Сербії та Чорногорії.

Поліція заявила, що троє чоловіків мали зв'язки з організованою злочинністю і були з західних Балкан. Вони сказали, що виникла суперечка з приводу незаконних справ з наркотиками.

Причиною сутички поліція вважає суперечки мафії

Раніше ЗМІ повідомляли, що під час стрілянини у п’ятницю у центрі Відня було вбито члена мафіозного клану з Чорногорії Владіміра Рогановіча, який раніше був засуджений за вбивство ватажка іншого клану. Згідно з даними медіа, вбитий міг бути причетним, зокрема, до торгівлі наркотиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: