У 2014 році Росія випадково ледь не збила ще один пасажирський літак

У 2014 році Росія випадково ледь не збила ще один пасажирський літак
Зенітно-ракетний комплекс «Бук»

Путін віддав наказ збити турецький авіалайнер через п’яний дебош на борту

Російський телеведучий Дмитро Кисельов опублікував на своїй сторінці в соцмережах «Однокласники» і «Вконтакте» документальний фільм про Володимира Путіна, знятий прес-секретарем виборчого штабу Путіна Андрієм Кондрашовим.

Фільм триває більше двох годин і побудований на кількох інтерв'ю Кондрашова з Путіним. Зокрема, Путін розповів, як перед відкриттям Олімпіади в Сочі віддав наказ збити пасажирський літак, який, як передбачалося, був захоплений терористами. Літак в результаті благополучно приземлився в аеропорту призначення - загроза теракту, за словами Путіна, виявилася витівкою п'яного пасажира.

Крім самого Путіна, у фільмі також беруть участь соратники і близькі знайомі президента. Серед них секретар Ради безпеки Микола Патрушев, міністр оборони Росії Сергій Шойгу, а також друг Путіна віолончеліст Сергій Ролдугіна.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року у небі біля Тореза Донецької області було збито літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines. Загинули всі пасажири та екіпаж (загалом 298 осіб). Збиття літака відбулося зенітним ракетним комплексом «Бук», який потрапив на окуповану Донеччину з Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: