У Данії розпочався суд над капітаном «Наутілуса», який розчленував журналістку

У Данії розпочався суд над капітаном «Наутілуса», який розчленував журналістку

Підозрюваний Петер Мадсен

Прокурор почав процес, зачитавши обвинувачення в сексуальному насильстві, вбивстві і розчленуванні тіла 30-річної журналістки

У Данії розпочався судовий процес над винахідником Петером Мадсеном, якого звинувачують у вбивстві шведської журналістки Кім Валль на субмарині «Наутілус».

Про це повідомляє Associated Press.

Біля будівлі суду у четвер зібралися десятки журналістів. Прокурор почав процес, зачитавши обвинувачення в сексуальному насильстві, вбивстві і розчленуванні тіла 30-річної журналістки. Перший день присвячено наданням доказів прокуратурою і допиту Мадсена.

Наступне засідання відбудеться 21 березня. В ході процесу допитають 37 свідків. Очікується, що вирок винесуть 25 квітня.

Мадсен продовжує стверджувати, що Валль загинула внаслідок нещасного випадку, але визнає, що розчленував тіло і викинув його в море.

Раніше аоліція пред'явила звинувачення у вбивстві журналістки Петеру Мадсену. Він був затриманий після того, як його субмарина затонула, але сам він був врятований.

23 серпня 2017 року поліція ідентифікувала обезголовлене жіночий тулуб, який винесло з моря на берег в районі Копенгагена. Причина смерті Кім Валль до сих пір не встановлена. Мадсен заявив, що Валле загинула випадково від удару важким люком на його підводному човні.

7 жовтня датська поліція виявила голову і ноги шведської журналістки Кім Валль, яка загинула за таємничих обставин на підводному човні данського інженера і винахідника Петера Мадсена. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: