У Франції злочинець утік із в’язниці на вертольоті

У Франції злочинець утік із в’язниці на вертольоті
Гелікоптер Alouette II, на якому втік злочинець зі спільниками

Зловмиснику вдалося втекти після того, як троє озброєних спільників злочинця посадили вертоліт у внутрішньому подвір'ї в'язниці

Відомий злочинець Редуан Фаїд утік на вертольоті із в'язниці під Парижем.

Про це повідомляє ВВС.

Йому вдалося втекти після того, як троє озброєних спільників злочинця посадили вертоліт у внутрішньому подвір'ї в'язниці, не захищеному колючим дротом.

Внаслідок нападу на в'язницю ніхто не постраждав.

Вертоліт долетів до паризького передмістя Гонесс, де його і знайшли без пасажирів поліцейські.

46-річний Редуан Фаїд відбував 25-річне покарання за озброєне пограбування в 2010 році, під час якого загинула поліцейська Орелі Фуке.

Це його друга втеча з в'язниці. У 2013 році Редуан Фаїд утік після того, як, погрожуючи пістолетом, взяв у заручники чотирьох охоронців та зруйнував за допомогою вибухівки кілька дверей у в'язниці. Тоді він утік після півгодини перебування у виправному закладі.

Редуана Фаїда у 2001 році засудили на 30 років за пограбування банків та інкасаторських машин.

2009 року достроково вийшов із в'язниці і написав книжку про те, як зростав у криміналізованому передмісті Парижа та про свій шлях у світ злочинців. Обіцяв, що не вчинятиме злочинів, але слова не дотримав.

До слова, мігрант з Малі Мамуду Гассама, який врятував дитину в Парижі, голіруч піднявшись на четвертий поверх будівлі, отримав роботу в пожежній бригаді французької столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: