Єроатлантична інтеграція та посилення оборони: Шмигаль зустрівся з Крозетто (фото)

Єроатлантична інтеграція та посилення оборони: Шмигаль зустрівся з Крозетто (фото)
Денис Шмигаль провів переговори з міністром оборони Італійської Республіки Гвідо Крозетто
фото: пресслужба Кабміну

Глава уряду наголосив, що Італія є одним з ключових союзників України в оборонній галузі

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сьогодні, 27 квітня, зустрівся з міністром оборони Італійської Республіки Гвідо Крозетто. Вони обговорили посилення військово-технічної допомоги для України та євроатлантичну інтеграцію. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

«Вдячні Італії за підтримку України на шляху до НАТО. Українська армія за підтримки союзників уже впроваджує найкращі стандарти Альянсу й на практиці доводить перевагу цих стандартів у війні з Росією», – зазначив Шмигаль.

Глава уряду наголосив, що Італія є одним з ключових союзників України в оборонній галузі, і Україна зацікавлена у розвитку співпраці.

«Сьогодні в центрі нашої уваги воєнно-промисловий комплекс. Україна має великий потенціал для розвитку цього напрямку та здатна бути серед лідерів у Європі», – підкреслив Шмигаль.

Він також подякував Італії за ухвалення шести пакетів військово-технічної допомоги та за послідовну підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час візиту до Італії відвідав оборонне підприємство Rheinmetall Italia S.p.A., що спеціалізується на виробництві систем ПП

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: