Сергій Міщенко Народний депутат України

Чи захопить «Батьківщину» політичний карлик?

Напередодні об’єднавчого з’їзду партії «Батьківщина», який запланований на другу половину червня, я, як член команди Юлії Тимошенко і її соратник закликаю актив партії «Батьківщина» не допустити рейдерського захоплення та подальшого знищення найбільш потужної опозиційної сили України - політичним карликом «Фронтом Змін» створеним для задоволення політичних амбіцій Арсенія Яценюка.

Ще з початку так званого об’єднання, коли «Фронт Змін» і «Батьківщина» пішли єдиною силою на вибори, був порушений один з головних принципів на якому наголошувала Юлія Тимошенко: «усі народні депутати, котрі встояли перед спокусами, тиском і терором влади – будуть займати перші місця у виборчому списку наступних виборів». Перше, що було зроблено керівництвом Батьківщини і керівництвом «Фронту змін» - це викинуто з прохідної частини найбільш відданих партії і Юлії Тимошенко народних депутатів.

Для Арсенія Яценюка виявились непотрібними Володимир Філенко, Антоніна Болюра, Євген Шаго, Андрій Шкіль, Остап Семерак, Михайло Лівінський та багато інших.

Зате до виборчих списків і по мажоритарних округах за квотою включались всі, хто приносив великі гроші. Тому з першого ж засідання Верховної Ради сьомого скликання, двоє народних депутатів, обраних за квотою «Фронту Змін» стали «тушками».

На місцевих рівнях старий партійний актив ВО «Батьківщина» замінюється на бізнесменів від «Фронту Змін». В першу чергу із партії викидаються віддані Юлії Тимошенко люди. По всій Україні, за останній рік усунено від керівництва «Батьківщиною» більше 200 керівників організацій різних рівнів.

Це стосується й центрального офісу партії в Києві, який зачищається від професійних і відданих людей. Звільнено чи відсунуто від роботи десятки високопрофесійних аналітиків та інформаційників.

Сьогодні, під керівництвом Яценюка, «Батьківщина» з кожним днем все перетворюється на політичну силу, яка імітує опозиційну діяльність. Відбувається імітація боротьби з теперішньою владою, імітація діяльності, спрямованої на звільнення Юлії Тимошенко. Натомість усі теперішня діяльність спрямована на забезпечення політичних амбіцій Арсенія Яценюка й проведення політичних парадів на чолі з ним.

В результаті по всій Україні, практично, зупинена діяльність партійних осередків. Рейтинг «Батьківщини» упав до одного з найнижчих показників, за роки її існування. На місцях відсунуті від управління авторитетні керівники осередків партії, а на їхнє місце прийшли політичні заробітчани.

Те, що сьогодні намагається зробити нинішнє керівництво «Батьківщини» разом з Арсенієм Яценюком – це перетворення партії «Батьківщина» в політичну партію «Наша Україна», де було багато гетьманів з непомірними амбіціями і готових знищити своїх колег по партії та фракції.

Те, що не змогла зробити влада, навіть кинувши лідера «Батьківщини» за грати, знищити найбільшу опозиційну силу, сьогодні робить егоїзм і непомірні амбіції Арсенія Яценюка. І ця робота йде лише на руку влади.

Я вірю, що всі члени партії ВО «Батьківщина», незалежно від посад та місця проживання, не дозволять купці політичних аферистів приватизувати найбільшу опозиційну силу в Україні. Головним завданням усіх партійців має стати звільнення Юлії Тимошенко, висування її кандидатом в президенти й перемога цієї злочиної влади.

Тому що всі ми - команда Юлії Тимошенко! Нас об’єднує одна мета, і нас ніколи і нікому не вдасться ні залякати, ні підкупити, ні розпустити, під якими б гаслами це не робилось.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: