Семен Семенченко народний депутат

Смерті Гіві можна було б радіти, якби його повісили в Донецьку за рішенням українського суду

Терориста Гіві вбито на Донеччині

Обійдемося без оплесків. Здох – і чорт з ним. Але ви просто подумайте над тим, для чого ця смерть ФСБ. І що буде далі

Якщо Гіві дійсно вбили, то це і добре, і погано. Добре те, що тепер Моторолеру не треба сумувати у пеклі на самоті. Удвох веселіше. Добра справа.

Чому погано? Ні, не в тому річ, що краще б судити. Наші «судді» його, швидше за все, відпустили б. Адже жоден регіонал, жоден російський найманець, жоден керівник «Беркута» за три роки війни не сів.

Так в чому ж поганий бік? Давайте подивимося на речі реально. Лідерів російських найманців прибирає ФСБ. Для чого? Неслухняні? Да ладно... Просто ці люди уособлюють собою всі жахи війни, всі злочини бойовиків 14-15-16 років. Всі вбивства українців, тортури, «Гради», муки наших полонених – все це пов'язується з ними. Тому, коли говорять про Мінськ, народ починає кричати - «кому амністію», цим? Гіві, моторолам, бетменам? Кого виберуть народними депутатами і суддями і міліціонерами? Цих? Гіві, моторол, мозкових? #Зрада! Геть, ганьба! Владу на гілляку!

А що тепер? А немає тепер символів убивств і тортур. Немає ні Гіві, ні Моторолера, ні Мозгового. А Захарченко і Плотницький поїдуть. У РФ. Чи Венесуелу. І все.

А ці, що залишилися, адже вони типу не вбивали, а просто стояли на блокпостах. Ось їх ми і амністуємо. І будемо робити з ОРДЛО Чечню. Як Путін. З армійськими корпусами переробленими у народні міліції. І продовжувати красти мільярдами, тільки вже під крильцем Путіна. Але у вишиванці і з «жити по-новому». А замість тітушок і «Беркута» – «народні міліціонери» з ОРДЛО. Ну ті, що типу не вбивали і тепер типу «наші люди».

Я б аплодував смерті Гіві, якщо б його повісили на центральній площі Донецька за рішенням чесного (без лапок) українського суду. Я би плескав у долоні, якби його ліквідували б наші українські сили спецоперацій. Але аплодувати спецоперації ФСБ я не буду.

Тож обійдемося без оплесків. Здох – і чорт з ним. Але ви просто подумайте над тим, для чого ця смерть ФСБ. І що буде далі.

Хоча що буде далі, багато в чому залежить і від нас з вами. Майбутнє не визначено.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: