Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Силовики 9 травня організували прикриття нового етапу «російської весни»

Очільник МВС Арсен Аваков

Аваков під виглядом реформування поліції зібрав усіх нелюстрованих вбивць (окрім тих, яким організовано дали втекти) беркутівців у «Корді» - фактично Беркуті-2

У країні, яка перебуває у війні, будь-яка тилова нелюдь, що підняла руку на вояка московсько-української війни, є пособником окупанта і ворогом нації.

Організоване силовиками прикриття нового етапу «рускай вєсни» у вигляді шабашів та кривавих танців на кістках сатанинських ордополків 9 травня, яскраво свідчить, що головний пособник окупанта знаходиться на Печерських пагорбах.

Саме з кабінету Авакова розгорталися ключові провокації проти учасників Революції Гідності та добровольців московсько-української війни.

Саме Аваков під виглядом реформування поліції зібрав усіх нелюстрованих вбивць (окрім тих, яким організовано дали втекти) беркутівців у «Корді» - фактично Беркуті-2.

Саме Аваков дав право своїм псам чувілкінам безкарно знущатися над ветеранами московсько-української війни.

Схоже він просто отримує нелюдське задоволення від своєї безкарності і всевладдя.

Нині або ми зупинимо його, або він знищить всіх майданівців та добровольців.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: