Володимир Гройсман Прем'єр-міністр України (2016-2019 рр)

Щодо ситуації з контрабандою на Закарпатській митниці. Відповідь Гройсмана Москалю

Хочу через Фейсбук відповісти Геннадію Геннадієвичу Москалю (Hennadii Moskal), оскільки і він звернувся до мене через Інтернет.





Хочу через Фейсбук відповісти Геннадію Геннадієвичу Москалю (Hennadii Moskal), оскільки і він звернувся до мене через Інтернет.

Щодо ситуації з контрабандою на Закарпатській митниці, про яку Ви пишете. Для мене немає жодного значення, яка контрабанда йде через митницю - деревина, цигарки, горіхи, спирт чи ще щось. Те, що ми маємо зробити, - не вирішувати, яка контрабанда гірша, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі. Говорив і повторюю – врешті-решт досить грабувати країну.

Тому:

- Перше. Звернусь до СБУ і НАБУ з вимогою перевірити усі ті факти, які Ви наводите у своєму листі.

- Друге. Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадієвичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюсь. Роботи, яку маємо зробити – і, сподіваюсь, спільно - багато. Давайте разом закладемо нову традицію щодо призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію розпочнемо впроваджувати саме із Закарпатської митниці.

- Третє. Завтра, під час візиту до Львівської області, я запланував відвідати один із прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. Вони там теж є і я про це знаю. А Вас разом з керівництвом Закарпатської митниці чекаю у себе наступного тижня.

І останнє –тільки тоді, коли усі, у кого щирі наміри навести лад на наших митницях, об’єднаються, ми досягнемо успіху

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: