«Батьківщина» звинувачує депутата від БПП Усова у замовленні нападу на свого активіста в Кривому Розі

«Батьківщина» звинувачує депутата від БПП Усова у замовленні нападу на свого активіста в Кривому Розі
Спроба вбивства депутата від «Батьківщини» Вадима Мірзояна пов'язана з його політичною діяльністю, - Кожем'якін

«Батьківщина» заявила про недовіру місцевим співробітникам поліції і прокуратури

Партія «Батьківщина» звернулася до керівництва МВС і Генпрокуратури з вимогою взяти під особистий контроль справу про замах на члена партії Вадима Мірзояна. Про це повідомили у прес-службі «Батьківщини».

Голова комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін заявив у парламенті, що за цим замахом стоїть нардеп від партії БПП «Солідарність» Костянтин Усов.

За словами Кожем’якіна, звіряче побиття і спроба вбивства депутата від «Батьківщини» по Центрально-Міському району Кривого Рогу пов'язані з політичною діяльністю Вадима Мірзояна.

Звернення в Генпрокуратуру і МВС було зроблено в зв'язку з тим, що «Батьківщина» заявила про недовіру місцевим співробітникам поліції і прокуратури в зв'язку з можливим впливом нардепа від БПП на їхню діяльність. Зокрема, начальника УВС Кривого Рогу Романа Ткаченка називають людиною, підконтрольною Костянтину Усову.

Андрій Кожем'якін заявив, що до нападу на активіста «Батьківщини» причетні близькі до Костянтина Усова люди. Це заступник голови райради Центрально-Міського району Андрій Кириленко (член БПП) і Сергій Дранов - директор телеканалу «Перший криворізький», кінцевим бенефіціаром якої є Костянтин Усов.

Нагадаємо, 9 січня, близько 18.00 троє невідомих напали на депутата Центрально-Міського району Кривого Рогу від партії «Батьківщина» Вадима Мірзояна, бризнули йому в обличчя з газового балончика, а потім побили відрізком металевої труби. У Вадима Мірзояна діагностовано забій головного мозку, перелом лобної кістки, забій голови і кінцівок, перелом лівої гомілки. На цей момент він перебуває в лікарні у важкому стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: