На Дніпропетровщині у руках жінки спрацював замаскований вибуховий пристрій

На Дніпропетровщині у руках жінки спрацював замаскований вибуховий пристрій
Наслідки вибуху

Поліція кваліфікувала подію як вбивство

У суботу, 7 квітня, на Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство жінки. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

За його словами, до чергової частини відділу поліції від диспетчера служби ДСНС надійшло повідомлення, що в приватному будинку стався вибух газу та виявлено труп жінки-власниці, 1972 р.н., з множинними осколковими пораненнями обличчя та рук.

«По прибуттю поліції було встановлено, що в руках жінки спрацював саморобний вибуховий пристрій, замаскований під побутовий електроприлад. В середині нього знаходився, ймовірно, корпус гранати з електродетонатором, який, в свою чергу, був під'єднаний до дротів живлення приладу», - написав у Facebook Аброськін.

Вже в ході проведення необхідних заходів було встановлено, що ще на початку березня на подвір’ї свого будинку біля забору ця жінка разом з чоловіком знайшли пакет, в якому знаходився електричний побутовий прилад та ще деякі речі. Пакет оглянули та вирішили залишити собі.

Швидше за все, зранку у суботу жінка вирішила використати це побутовий електроприлад, приєднала його до електромережі та в цей час пролунав вибух, зазначає Аброськін.

Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення особи вбивці, який виготовив та в подальшому використав такий жорстокий спосіб задля позбавлення життя людей. Чи спрямовано це було проти позбавлення життя саме цієї жінки - покаже слідство.

Нагадаємо, у Павлограді Дніпропетровської області поліція затримала 11-класника, який скоїв подвійне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: