На хабарі «погорів» керівник закарпатського відділення Антимонопольного комітету

На хабарі «погорів» керівник закарпатського відділення Антимонопольного комітету
Фото: Генпрокуратура

За даними слідства, посадовець вимагав від приватного підприємця $3 тисячі за зменшення штрафних санкцій

На Закарпатті правоохоронці затримали на хабарі голову обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

«За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області затримано голову Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за підозрою у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, посадовець вимагав від приватного підприємця 3 тисячі доларів за зменшення штрафних санкцій під час вирішення питання про його притягнення до адмінвідповідальності.

Окрім того, як зазначається, за цю ж суму посадовець обіцяв надалі не втручатись у господарську діяльність фірми під час участі у конкурсних торгах.

Правоохоронці задокументували факт отримання посадовцем хабаря розміром 1100 доларів, після чого його було затримано у порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти вилучено.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові, оперативний супровід - Управління cтратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: