На Полтавщині юнак вчинив стрілянину по вікнах магазину

На Полтавщині юнак вчинив стрілянину по вікнах магазину
Вибучена зброя
Фото поліції

Причину своєї зухвалої поведінки юнак пояснити відмовився

У Миргороді 17-річний юнак стріляв по вікнах магазину із пневматичної зброї. Про це інформує поліція Полтавщини.

За її даними, з повідомленням про пошкодження вітринного скла в будівельному магазині до поліції Миргорода звернувся 44-річний власник приміщення.

Чоловік повідомив, що невідомий підліток, вдень, біля приміщення магазину «Будівельник» здійснює постріли з пістолету. Затримали порушника та доставили до Миргородського відділу для з’ясування обставин, поліцейські сектору реагувань патрульної поліції.

17-річний місцевий юнак зізнався, що стріляв з власного пневматичного пістолета «ПМ», але причину своєї зухвалої поведінки пояснити відмовився. Зброя вилучена.

На правопорушника поліцейські склали адмінпротокол за статтею 174 КУпАП (стрільба з пневматичної зброї в населеному пункті і в не відведених для цього місцях).

Санкція даної статті передбачає покарання у виді накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії і бойових припасів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: