На столичній Оболоні виявлено тіло неповнолітньої дівчини з ознаками насильницької смерті

На столичній Оболоні виявлено тіло неповнолітньої дівчини з ознаками насильницької смерті

Правоохоронці проводять комплекс розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання підозрюваного

У Києві виявили тіло дівчини, яка пішла з дому та не повернулася. Про це інформує столична поліція.

За її даними, про зникнення дівчини повідомила її сестра. Інформація надійшла до Оболонського управління поліції. Співробітники поліції відреагували та розпочали невідкладні дії з пошуку дівчини. Близько третьої години ночі поліцейські у лісосмузі на вулиці Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це – 16-річна жителька Закарпатської області.

За викликом виїжджала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, експерти, кінологи, керівництво Головного управління Національної поліції у м. Києві, прокуратури міста та району. Вони ретельно оглянули місце події. Спеціалісти експертної служби виявили на тілі дівчини ознаки насильницької смерті.

Слідчим відділом ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час правоохоронці вживають необхідних заходів, аби встановити причетних до тяжкого злочину осіб. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: