На Сумщині чоловік убив двох людей і заснув на місці злочину

На Сумщині чоловік убив двох людей і заснув на місці злочину
На Сумщині поліція затримала підозрюваного у подвійному убивстві

Загиблих і пораненого виявив колишній військовий, який зайшов до сусідів

У селі Славгород Краснопільського району Сумської області сталося вбивство двох осіб, третя перебуває в реанімації в безконтактному стані.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Сумській області.

У відомстві розповіли, що загиблих і пораненого виявив колишній військовий, який зайшов до сусідів. У будинку також перебував ще один чоловік, він спав. Коли той прокинувся і спробував втекти, колишній військовий його піймав і утримував до приїзду правоохоронців, яких сам і викликав.

«Затриманий – 38-річний раніше судимий за вбивство місцевий житель... Він зізнався у скоєному та розповів: кількома годинами раніше він прийшов в гості до 42-річного власника будинку і під час бесіди за пляшкою посварився з ним. Руками придушивши приятеля, зловмисник поклав того на ліжко, прикрив ковдрою, після чого повернувся до столу. Коли ж до будинку зайшов 53-річний квартирант і намагався розштовхати нібито сплячого господаря будинку, гість ухопив сокиру і завдав тому кілька ударів по голові. Прикривши тіло рядниною, він знову повернувся до пляшки. Подібна доля спіткала ще одного гостя, котрий мав необережність зайти до будинку, де поруч із двома мерцями розпивав горілку їхній убивця. Коли ж оковита закінчилася, він просто ліг поруч своїх жертв і заснув», – ідеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, у обох загиблих – рубано-різані рани.

У третього чоловіка – відкрита черепно-мозкова травма, він перебуває в реанімації. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».  

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, слідчі узгоджують питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: