Поліція викрила масштабну мережу наркоділків, якою керували брати-близнюки

Поліція викрила масштабну мережу наркоділків, якою керували брати-близнюки
Протягом доби поліція здійснила 15 обшуків, під час яких виявила та вилучила майже 10 кілограмів амфетаміну

Брати-близнюки організували масштабний збут наркотиків у Чернівецькій області

В Чернівецькій області поліція припинила діяльність масштабної групи наркозбувачів. Про це інформує прес-служба МВС України.

Діяльність групи наркозбувачів документувалась упродовж декількох місяців, аби встановити всіх учасників злочину, їхні ролі, канали надходження та збуту нелегального товару, зазначають у відомстві.

На даний момент відомо, що до складу організованої злочинної групи входили 10 чоловіків та одна жінка. Усі фігуранти справи є жителями Чернівців і області, віком від 24 до 49 років. Організаторами протиправної схеми виступили двоє 49-річних братів-близнюків.

Оперативники обласної поліції спільно із спецпідрозділом КОРД провели масштабну спецоперацію із затримання всіх членів угрупування. Протягом доби поліція здійснила 15 обшуків, під час яких виявила та вилучила: майже 10 кілограмів амфетаміну; більше 120 кілограмів канабісу; понад 600 доз наркотичного засобу «Бупренорфін» і 25 доз психотропної речовини ЛСД.

Крім цього, правоохоронці вилучили у учасників злочинної групи нелегальну зброю та боєприпаси: 3 нарізних гвинтівки; 4 пістолети з набоями до них; саморобну мисливську рушницю; обріз мисливської рушниці; 3 гранати; 100 грамів вибухової речовини пластид та майже 100 набоїв різного калібру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: