Протягом року в Україні засудили 13 осіб «за державну зраду»

Протягом року в Україні засудили 13 осіб «за державну зраду»

За словами президента, завдяки СБУ викрито та притягнуто до відповідальності десятки сепаратистів

За статтею «Державна зрада» протягом 2017 року в Україні винесено вироки 13 особам. Про це заявив президент Петро Порошенко, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня СБУ 24 березня.

«Лише 2017 року за статтею «Державна зрада» кримінального кодексу України винесено вирок 13 зрадникам», - сказав глава держави.

Він підкреслив, що СБУ минулого року викрила та зупинила «десятки і десятки» терористичних актів і диверсій, а підрозділами Центру спецоперацій «Альфа» в районі проведення АТО здійснено понад сім тисяч спеціальних та оперативно-бойових заходів, у тому числі з недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп углиб країни.

«СБУ затримала 591 особу, причетну до терористичної діяльності, збору розвідінформації, сприяння бойовикам і російським окупантам», - сказав президент.

Він зазначив, що завдяки співробітникам спецслужби викрито та притягнуто до відповідальності десятки сепаратистів, тих, хто, за словами Порошенка, зазіхав на цілісність нашої країни, брав участь у так званому незаконному референдумі, розхитував ситуацію на Донбасі, в Харкові, Одесі, Дніпрі й інших містах України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: