П’яний молодик жорстоко побив 71-річного голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА

П’яний молодик жорстоко побив 71-річного голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА
Очільник Всеукраїнського братства ОУН-УПА Богдан Борович

У постраждалого діагностовано забій головного мозку, крововилив, перелом кісток лицьового черепа

В Івано-Франківську біля офісу Всеукраїнського братства ОУН-УПА 21-річний чоловік вчинив напад на 71-річний голову братства, очіника обласного проводу Конгресу Українських Націоналістів Богдана Боровича.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зазначається, що у четвер ввечері 21-річний молодий чоловік влаштував конфлікт з двома пішоходами: будучи в стані алкогольного сп'яніння, він підбіг до невідомих йому осіб та почав ображати.

«Після цього жінку штовхнув у бік, а чоловікові умисно наніс удар кулаком в обличчя. Потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив наносити удари кулаком в голову», - повідомили в поліції.

Коли нападник намагався втекти з місця пригоди, його наздогнали і зупинили. Зловмисник - 21-річний мешканець Прикарпаття, уродженець Узбекистану.

У постраждалого голови Братства ОУН-УПА діагностовано забій головного мозку, крововилив, перелом кісток лицьового черепа.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові, йому оголошено про підозру у ч. 1 ст. 122 КК (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

До слова, Львівська обласна рада вирішила проголосити 2019 рік на Львівщині Роком Степана Бандери у зв'язку з відзначенням у наступному році 110-річчя з дня народження провідника ОУН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: